AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut tatlısı görmek

Kahve falında armut tatlısı görmek

Kahve falında armut tatlısı görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında armut tatlısı gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerle yapacağınız sohbetler kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tatlı armut yemek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında armut tatlısı görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı armut görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına tabir olunur.

Kahve falında armut reçeli görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, ibadete ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında armut üzüm görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Kahve falında sulu armut yemek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet eder.

Kahve falında incir ve armut yemek kişinin gönlünü alacağına, mesleğindeki başarısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu armut görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir