AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut tarlası görmek

Kahve falında armut tarlası görmek

Kahve falında armut tarlası görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, helal kazanç elde edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut tarlası gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Kahve falında armut tarlası görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında olmuş armut görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine inanılır.

Kahve falında elma armut görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut yerken görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, umutlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut toplamayı görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bahçede armut görmek helal rızka sahip olunacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına inanılır.

Kahve falında armut görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında armut fidesi görmek ona kavuşacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir