AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut dalı görmek

Kahve falında armut dalı görmek

Kahve falında armut dalı görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, parasının ve malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut dalı gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında dalından armut almak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında armut görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından armut yemek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında armut yemek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut dalı görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, art niyetli kişilere uyacağına yorulur.

Kahve falında dalından armut toplamak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden armut almak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta armut koparmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir