AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sinirlerinin yıpranacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Kahve falında ağaçtan armut toplamak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta armut toplamak huzurunun artacağına, yüküne ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak rakiplerini alt edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında armut ağacına çıkmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Kahve falında elma armut ağacı görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan armut koparmak başına çok güzel olaylar geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir