Kahve falında nar kusmak

Kahve falında nar kusmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında nar kusmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda epeyce bir rahatlama gözleniyor.

Kahve falında nar kusmak adının ve şanının yürüyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasına nar vermek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında bebege nar yedirmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Kahve falında birine nar yedirmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlamış nar görmek kendisi paralayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında narın içini görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında olgun nar görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet eder.

Kahve falında narekşisi görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir