AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun nar görmek

Kahve falında olgun nar görmek

Kahve falında olgun nar görmek kurulu düzenin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bunun da geleceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, para yatıracağına, içini açmaya karar vereceğine işarettir.

Kahve falında olgun nar gördüyseniz:

  • İşinize önem vermelisiniz.

Kahve falında olgun nar görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış nar görmek esenlik bulacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmamış üzüm yemek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında olgun armut görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında olgun kavun yemek toparlanacağına, kendine geleceğine, paraya ve mala kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış erik yemek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kendisiyle övüneceğine işarettir.

Kahve falında olgun çilek görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yeni yerler göreceğine işaret eder.

Kahve falında olgun erik yemek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir