AnaSayfa / Genel / Kahve falında narın içini görmek

Kahve falında narın içini görmek

Kahve falında narın içini görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında narın içini gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında narın içini görmek iyilik bulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında büyük nar yemek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacında nar görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar ikram etmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nar satmak kötü düşmana, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar ağaç dikmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebege nar yedirmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, ele geçen kazancın azalacağına yorulur.

Kahve falında mavi nar görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir