AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlamış nar görmek

Kahve falında çatlamış nar görmek

Kahve falında çatlamış nar görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında çatlamış nar gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında çatlamış nar görmek kazalardan, belalardan korunacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavan çatlaması görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayna çatlaması görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camın çatlamasını görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, dertlerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlamış karpuz görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dudaklarını çatlamış görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini çatlamış görmek hastalıklarından kurtulacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir