AnaSayfa / Genel / Kahve falında narekşisi görmek

Kahve falında narekşisi görmek

Kahve falında narekşisi görmek ruhen rahatlığa erileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Kahve falında narekşisi gördüyseniz:

  • Paylaştığınız bilgiler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında büyük nar yemek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet eder.

Kahve falında nar şerbeti içmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında nar vermek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında nar ikram etmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde nar görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane nar görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar meyvesi yemek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında nar suyu yapmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hem eğleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir