AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar fidesi görmek

Kahve falında nar fidesi görmek

Kahve falında nar fidesi görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında nar fidesi gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerden faydalanmanın yollarını aramalısınız.

Kahve falında nar fidesi dikmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar fidesi görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek fidesi görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında mısır fidesi görmek enerjisini toplayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul fidesi dikmek insanların saygısının kazanılacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut fidesi görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında salatalık fidesi görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı fidesi görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir