AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane likörü içmek

Kahve falında nane likörü içmek

Kahve falında nane likörü içmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hayatının daha kolay olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında nane likörü içmek gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Kahve falında nane likörü içmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında nane likörü görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında likör içmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında likör görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında likörlü çikolata yemek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında naneli çorba içmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında nane limon içmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında naneli sigara içmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir