AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş nane görmek

Kahve falında kurumuş nane görmek

Kahve falında kurumuş nane görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş nane gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Kahve falında kurumuş nane görmek kişinin güzel işler yapacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında naneli şeker yemek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına alamet eder.

Kahve falında kuru nane almak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında naneli şeker almak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kekik ve nane görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili nane görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nane bahçesi görmek güzel günler için yaşayacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında nane dikmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir