AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane içmek

Kahve falında nane içmek

Kahve falında nane içmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nane içmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayallerinizin gerçekleşmesi için atılmış ilk adım olabilir.

Kahve falında nane likörü içmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında nane çayı içmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nane limon içmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında nane içmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işarettir.

Kahve falında naneli çorba içmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında naneli sigara içmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında nane kurutmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet eder.

Kahve falında nane dikmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir