AnaSayfa / Genel / Kahve falında naneli sigara görmek

Kahve falında naneli sigara görmek

Kahve falında naneli sigara görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, düzeninin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında naneli sigara gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında naneli sigara görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında naneli sigara içmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında nane sulamak kazançtan yana kara geçeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında nane şekeri yemek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nane şekeri görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına yorulur.

Kahve falında nane satmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, hayırlı haberlere alamet eder.

Kahve falında nane kaynatmak ters giden işlerin normale döneceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa nane ekmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir