AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokantada çorba içmek

Kahve falında lokantada çorba içmek

Kahve falında lokantada çorba içmek kendi bildiğini okuyacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, zenginlik sahibi olunacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokantada çorba içmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşca büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında lokantada çorba içmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında lokantada çalışmak borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Kahve falında boş lokanta görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ekmeğine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokanta çalıştırmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında lokantaya gitmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Kahve falında çin lokantası görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına inanılır.

Kahve falında lokantada hesap ödemek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında lokantada et yemek kişinin afiyette olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir