AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane dikmek

Kahve falında nane dikmek

Kahve falında nane dikmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rahat yaşayacağına, çok üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nane dikmek gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Kahve falında nane dikmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, yardımın alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nane maydanoz görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nane ve maydanoz görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, variyetini çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında kekik ve nane görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nane kekik görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında naneli şeker görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında nane ektiğini görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nane suyu görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir