AnaSayfa / Genel / Kahve falında namusunu kaybetmek

Kahve falında namusunu kaybetmek

Kahve falında namusunu kaybetmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namusunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında namusunu kaybetmek çok büyük başarı kazanacağına, Tövbe Edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namusunu korumak çok büyük bir işe girileceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına delalettir.

Kahve falında namus için kavga etmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömleğini kaybetmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, makam edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para kaybeden birini görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altınları kaybetmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında birinin izini kaybetmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, dertlerden kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir