AnaSayfa / Genel / Kahve falında para kaybeden birini görmek

Kahve falında para kaybeden birini görmek

Kahve falında para kaybeden birini görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, geçim derdinin olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında para kaybeden birini gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında para kaybetmek çaldırmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çanta ve para kaybetmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para kaybetmek ve sonra bulmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında demir para kaybetmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında borsada para kaybetmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında paranı kaybetmek verilen sözlerin tutulacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para kaybedip bulmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kumarda para kaybetmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir