AnaSayfa / Genel / Kahve falında namus için kavga etmek

Kahve falında namus için kavga etmek

Kahve falında namus için kavga etmek kar sağlayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında namus için kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Kahve falında namus için kavga etmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında namusunu kaybetmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine delalettir.

Kahve falında namusunu korumak üzücü olaylar yaşanacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırıp kavga etmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kalabalığın kavga ettiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek haklılığının anlaşılacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgili için kavga etmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir