AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömleğini kaybetmek

Kahve falında gömleğini kaybetmek

Kahve falında gömleğini kaybetmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, yalnız hissetmeye, hayatınızın neşe dolacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömleğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında gömleğini kaybetmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gömlek kaybetmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek kaybetmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında ölüden gömlek almak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasına gömlek almak rahatın yerine geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek maddi zararını karşılayacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gömlek giymiş birini görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir