AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa ağaç dikmek

Kahve falında toprağa ağaç dikmek

Kahve falında toprağa ağaç dikmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, güvenini sarsacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Kahve falında toprağa ağaç dikmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, ele geçen parada artış olacağına inanılır.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında toprağa yeşillik dikmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa fide dikmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa dikmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalettir.

Kahve falında toprağa tohum dikmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa fasulye dikmek kendi bildiğini okuyacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa biber dikmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir