AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken etrafa bakmak

Kahve falında namaz kılarken etrafa bakmak

Kahve falında namaz kılarken etrafa bakmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken etrafa bakmak gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında namaz kılarken etrafa bakmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılanlara bakmak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında etrafa pislemek kazançlı işlere girileceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında etrafı düzenlemek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet eder.

Kahve falında etrafı sulamak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir