AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafı sulamak

Kahve falında etrafı sulamak

Kahve falında etrafı sulamak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında etrafı sulamak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında etrafı sulamak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla etrafı sulamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında etrafa kaka yapmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etrafında kediler görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında etrafında ateş görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafında balık görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında etrafı toplamak evine huzur ve bereketin geleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir