AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılanlara bakmak

Kahve falında namaz kılanlara bakmak

Kahve falında namaz kılanlara bakmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılanlara bakmak gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında namaz kılanlara bakmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kılarken etrafa bakmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken uyuduğunu görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılarken güldüğünü görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini namaz kılarken görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken taşınmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaynanayı namaz kılarken görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir