AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç dövüşü yapmak

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, zenginlik sahibi olunacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz dövüştürmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında at dövüşü görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövüşme görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dövüştürmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğa dövüşü görmek mesleğinde atılım yapacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz dövüşü görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir