AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövüş etmek

Kahve falında dövüş etmek

Kahve falında dövüş etmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, borçların ödeneceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında dövüş etmek gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında dövüş ettiğini görmek huzurunun kaçacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi dövüşü görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövüş izlemek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dövüş horozu görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında biriyle dövüştüğünü görmek sağlık sorunları yaşanacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dövüşçü olmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa dövüşü görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir