AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ve muz görmek

Kahve falında kiraz ve muz görmek

Kahve falında kiraz ve muz görmek rakiplerini alt edeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, iş ve mekan değiştireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kiraz ve muz gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında kiraz ve muz görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olmamış muz görmek büyük miktarda para kazanacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde muz görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük muz görmek kimden akıl soracağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında muz görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz topladığını görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında muzlar görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında muz yemek görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir