AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz bahçesi görmek

Kahve falında muz bahçesi görmek

Kahve falında muz bahçesi görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, huzurlu günler görüleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında muz bahçesi gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Kahve falında muz bahçesi görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinden muz almak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muz ve elma görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşet poşet muz görmek sevinçli bir haber alınacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet eder.

Kahve falında muz çilek görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz satın almak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muzlu süt görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çok sayıda muz görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir