AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ve muz görmek

Kahve falında nar ve muz görmek

Kahve falında nar ve muz görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında nar ve muz gördüyseniz:

  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında nar ve muz görmek büyük borçlara girmeyeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına işarettir.

Kahve falında muz ve nar görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında muz yiyen maymun görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında muz ve portakal görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında muz toplamak yemek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında muz çaldığını görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında muz ve armut görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ezik muz görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir