AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz taşımak

Kahve falında muz taşımak

Kahve falında muz taşımak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz taşımak gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Kahve falında muz taşımak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muz meyve görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında muz görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine rivayet eder.

Kahve falında muz yiyen maymun görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, insanların hayır dualarını alacağına inanılır.

Kahve falında cürük muz yemek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında muz tarlası görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal ve muz görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir