AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz ağacı görmek

Kahve falında muz ağacı görmek

Kahve falında muz ağacı görmek yeni çalışmalar yapılacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, her anlamda şifa bulmaya, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz ağacı gördüyseniz:

  • İmajınız, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuzla ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan muz koparmak kolay ve zevkli hale geleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muz ağacına çıkmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz ağacı görmek istediği başarıyı göstereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında muz ağacı ekmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta muz görmek başının derde gireceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında muz ağacından muz yemek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir