AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz elma görmek

Kahve falında muz elma görmek

Kahve falında muz elma görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hoş muhabbette olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına alamet eder.

Kahve falında muz elma gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında elma ve muz görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz ve elma görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, malının artmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında elma muz görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında portakal elma muz görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, kazancının artacağına, alamet eder.

Kahve falında muz elma görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında muz çilek görmek mesleğine dört elle sarılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında muz aldığını görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında muz yemek görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, parasız günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir