AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz ve elma görmek

Kahve falında muz ve elma görmek

Kahve falında muz ve elma görmek insanlarla iç içe olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında muz ve elma gördüyseniz:

  • Bir an da kendinizi kendi kendinizi savunmaya ya da yapmak istediklerinizi anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında elma ve muz görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal elma muz görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında muz elma görmek iyi halini yitireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma muz görmek rızkın genişlemesine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında muz ve elma görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz ve üzüm görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş muz görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin muz verdiğini görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir