AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz yemek görmek

Kahve falında muz yemek görmek

Kahve falında muz yemek görmek kazançlı işler yapacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında muz yemek gördüyseniz:

  • Gereken uyarlamaları yapmalısınız.

Kahve falında muz ağacından muz yemek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında muzlu pasta yemek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muz koparıp yemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dalından muz yemek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil muz yemek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz yemek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında muz alıp yemek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, oldukça uzun bir yolculuğa rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir