AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma muz görmek

Kahve falında elma muz görmek

Kahve falında elma muz görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma muz gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Kahve falında elma muz görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayallerinin peşinden gideceğine inanılır.

Kahve falında portakal elma muz görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz elma görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında muz ve elma görmek zamanının boşa gideceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve muz görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına delalet eder.

Kahve falında muzlu puding yemek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında pazardan muz almak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye muz vermek sakin giden yaşamının sarsılacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir