AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve muz görmek

Kahve falında elma ve muz görmek

Kahve falında elma ve muz görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında elma ve muz gördüyseniz:

  • Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında elma muz görmek kısmetinizin açılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında elma ve muz görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında muz ve elma görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Kahve falında muz elma görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Kahve falında portakal elma muz görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında muz ağacı ekmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında muz portakal görmek bunu şeref sayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında muz tarlası görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir