AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz dağıtmak

Kahve falında muz dağıtmak

Kahve falında muz dağıtmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine yorulur.

Kahve falında muz dağıtmak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında muz dağıtmak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ballı muz yemek büyük kazanç sağlanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine inanılır.

Kahve falında muz çilek görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulur.

Kahve falında muzlu bal görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında maymun ve muz görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet eder.

Kahve falında daldan muz koparmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında sarı muz yemek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir