AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan muz koparmak

Kahve falında daldan muz koparmak

Kahve falında daldan muz koparmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, zinde kalacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında daldan muz koparmak gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.

Kahve falında daldan muz koparmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına delalettir.

Kahve falında havuzun dibine dalmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında daldan şeftali koparmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet eder.

Kahve falında denize dalmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında denize dip dalmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz suyuna dalmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dibine dalmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin derinliklerine dalmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, onun istediği yoldan gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir