AnaSayfa / Genel / Kahve falında muzlu kek görmek

Kahve falında muzlu kek görmek

Kahve falında muzlu kek görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yanlış adımlar atacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına delalettir.

Kahve falında muzlu kek gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Kahve falında muzlu kek görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet eder.

Kahve falında kek dağıtmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kek yapan birini görmek güzel haberler alınacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalettir.

Kahve falında kek kesmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paket kek görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limonlu kek yapmak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet eder.

Kahve falında kek pişirmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakaolu kek yapmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişi unutup geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir