AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde muz görmek

Kahve falında elinde muz görmek

Kahve falında elinde muz görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, yarınlarına umutla bakacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında elinde muz gördüyseniz:

  • İş hayatında ani değişiklikler yaşanabilir. Değişen iş yöntemleri, işe bağlı yer değişiklikleri, değişen çalışma arkadaşları ya da çalıştığınız sektörle ilgili değişimler kendini gösterebilir.

Kahve falında elinde muz görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muz ve nar görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında muz ağacı dikmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kişinin kafasının rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında muzlu pasta yemek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz aldığını görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil muz yemek ticaretin değer ve hız kazanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kiraz ve muz görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmamış muz görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir