AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden muz almak

Kahve falında ölmüş birinden muz almak

Kahve falında ölmüş birinden muz almak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bereketli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden muz almak gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında olmuş muz görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorulur.

Kahve falında muz alıp yemek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz toplamak yemek Tövbe Edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muzlu puding yemek büyük maddi kayıp verileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde muz görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış muz görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu muz yemek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında evinde muz görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir