AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz kabuğu görmek

Kahve falında muz kabuğu görmek

Kahve falında muz kabuğu görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz kabuğu gördüyseniz:

  • Ekibinizdeki bazı kişilerin kımıldayacak hali olmayabilir veya bulundukları mevkiiyi veya pozisyonu kaldıramayacak durumda olabilirler.

Kahve falında kabuklu muz yemek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz kabuğu görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında muz kabukları görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ballı muz görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş muz görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde muz görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında muz alıp yemek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında sarı muz yemek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir