AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz ve muz ağacı görmek

Kahve falında muz ve muz ağacı görmek

Kahve falında muz ve muz ağacı görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ve muz ağacı gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz ağacı dikmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak maddi anlamda güç kaybedeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan muz yemek mutluluk gözyaşı dökeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan muz koparmak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta muz görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında muz ağacı görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz ağacı ekmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir