AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini mutsuz görmek

Kahve falında eşini mutsuz görmek

Kahve falında eşini mutsuz görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, güzel günlerin geleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini mutsuz gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Kahve falında eşini mutsuz görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında birini mutsuz görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında evlilikte mutsuz olmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi mutsuz görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında mutsuz olmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında mutsuz düğün görmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, ortaklı işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir