AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutsuz düğün görmek

Kahve falında mutsuz düğün görmek

Kahve falında mutsuz düğün görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mutsuz düğün gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Kahve falında mutsuz düğün görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde mutsuz olmak elde edilen nasibin artacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında mutsuz evlenmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlenip mutsuz olmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablasını mutsuz görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işarettir.

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir