AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta bulaşık yıkamak

Kahve falında mutfakta bulaşık yıkamak

Kahve falında mutfakta bulaşık yıkamak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sürekli tartışacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfakta bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Kahve falında mutfakta bulaşık yıkamak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfakta bulaşık görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mutfakta kirli bulaşık görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak geçiminin rahat ve kolay olacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kazancının epey düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir