AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta bulaşık görmek

Kahve falında mutfakta bulaşık görmek

Kahve falında mutfakta bulaşık görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında mutfakta bulaşık gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Kahve falında mutfakta kirli bulaşık görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işarettir.

Kahve falında mutfakta bulaşık görmek moral bulacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında mutfakta bulaşık yıkamak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayat boyu çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpüklü bulaşık görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, aile hayatının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur bulaşığı görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık kaşık görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık sünger görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir