AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak çok daha büyük işlere gireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz yaratıcı iş veya aşk karşınıza çıkabilir.

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve bulaşığı görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Kahve falında elde bulaşık yıkamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, inancından sapacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir