AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içmek kanamamak

Kahve falında su içmek kanamamak

Kahve falında su içmek kanamamak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, hayallerinin yıkılacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, doğru kararların alınacağına rivayet eder.

Kahve falında su içmek kanamamak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek kötü ve zor günler yaşayacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında su kana kana su içmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında su içmek kanamamak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalettir.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine inanılır.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişeden kana kana su içmek borç ödemeye, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir