AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk hortumu görmek

Kahve falında musluk hortumu görmek

Kahve falında musluk hortumu görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, sevinçli haberler geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında musluk hortumu gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Kahve falında musluk hortumu görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluğa hortum takmak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında musluğu kapatamamak daha zengin hale geleceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan su doldurmak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan musluk kapatmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan su akması görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında musluktan akan su görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında muslukta el yıkamak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir